pysselfarmor

Presentation

URL:    http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Registrerad:    2009-11-23 16:12
Senast inloggad:    2019-03-29 00:14
Bloggtitel:    pysselfarmor
Förnamn:    Gun
Efternamn:   
Län:    Stockholms län
Kommun:    Botkyrka
Ort:    Tumba
Intressen:    Måla, tvåändsstickning, nålbindning, sy tlil barnbarnen och deras dockor, yllebroderi, fritt broderi, dreja, slöjda, köra mc, lyssna på musik, litteratur av alla sorter, teater, show, opera, balett o dans i, trädgården, foto mm

Pysslat har jag gjort sedan barnsben. Växte upp utan väg och el och moderniteter i Lapplands fjällvärld. Hade heller inga leksaker utan det var skogen, djuren på gården, tidningar, tyg och garn, burkar, färger, stenar, näver och allehanda ting som var mina leksaker. Åtminstone tolkar jag det som att det är denna bakgrund som gjort att jag måste bara få "jobba med händerna"! Annars får jag ingen ro om jag inte får skapa något. Att måla, sticka, sy, gräva och odla, jobba med näver, snickra, gjuta i betong, skapa smycken, nålbinda osv - det är livet!

 

Jag njuter också av att läsa, lyssna på musik, gå på teater och konserter, göra stadsvandringar, vandra i skog och på fjäll, äta god mat och dricka gott vin. Och att vistas på gården i Lappland.

Jag har också tagit upp ett intresse från förr - att fotografera. Fotograferade i många år med spegelreflex och gick även en kurs i att framkalla bilder själv. Tänk vad enkelt allt har blivit med den digitala spegelreflexkameran Nikon D5000 och Photoshop!

 

2008 har jag uppfyllt en av mina drömmar - att ta mc-kort. Yamaha Virago 535 hade jag bestämt mig för. Glad blev jag när  sambon inhandlade sin Yamaha Dragstar 1100cc. 

Änglavakt kanske man behöver när man kör MC?   
Akvarell målad av Pysselfarmor

Röda rutan=Besökare just nu

Presentation

Min mailadress

pysselfarmor

SNABELAyahoo.com

.

Stretch för stickhänder

Klicka på bilden!

   

Mina anslagstavlor m idéer

 

Gratis beskrivningar

Mina 365 bilder 2015

 

Mina 365 bilder 2014

 

Mina 365 bilder 2013

 

Mina 365+1 bilder 2012

 

Mina 365 bilder 2011

Pysselfarmors 365 bilder 2011

Kategorier

Besöksstatistik

Antal besökare

web counter

Visitors

From where from may 2010

free counters

Sök i bloggen

Länktips

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards